Slide background

Ειδικότητα: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών

Σύντομο Βιογραφικό: Ο Ιωσήφ Κονταξάκης είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών και ανήκει στο Εργαστήριο Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Συστημάτων Υποστήριξης Αποφάσεων (ΕΡΓΑΣΥΑ), της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Το 2008 διορίστηκε στο Πολυτεχνείο Κρήτης με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και εργάζεται ως Ειδικό Τεχνικό και Εργαστηριακό Προσωπικό στο εργαστήριο Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Συστημάτων Υποστήριξης Αποφάσεων.

Εκπαίδευση: Ο Ιωσήφ Κονταξάκης απέκτησε  το Δίπλωμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (Η.Μ.Μ.Υ.) του Πολυτεχνείου Κρήτης και το 2005 Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης επίσης από τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (Η.Μ.Μ.Υ.) του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Διδασκαλία: Υποστηρίζει τις εργαστηριακές ασκήσεις του μαθήματος Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (ΜΠΔ 230). Είναι επίσης διαχειριστής του συστήματος της ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Πολυτεχνείου Κρήτης (eclass).

Ερευνητικά Ενδιαφέροντα: Ανάπτυξη WEB εφαρμογών, προγραμματισμός, ψηφιακό μάρκετινγκ, παραγωγή βίντεο.

Τομέας: Συστήματα Παραγωγής.

Εργαστήριο: Εργαστήριο Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Συστημάτων Υποστήριξης Αποφάσεων

Επικοινωνία

  • τηλέφωνο: 2821006242
  • ηλεκτρονική διεύθυνση: ikontaxakis<στο>tuc.gr
  • ταχυδρομική διεύθυνση: Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Πολυτεχνείο Κρήτης, Πολυτεχνειούπολη, 73100 Χανιά
  • γραφείο: Δ5.008
© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence