Slide background

Tίτλος Σπουδών Μεταπτυχιακού Επιπέδου

το δίπλωμα της σχολής ΜΠΔ

Slide background

Δεκέμβριος 2014

Τελετή απονομής Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης και Διδακτορικών Διπλωμάτων

Slide background

Νοέμβριος 2013

Απονομή Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Διπλωμάτων

Slide background

Μάιος 2009

Απονομή Διπλωμάτων

Υποτροφία Θ. Λοβέρδου

Από το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, σε μνήμη του Θεόδωρου Λοβέρδου απόφοιτου της Σχολής ΜΠΔ και πρωτοπόρου επαγγελματία ΜΠΔ, θεσπίστηκε η υποτροφία βράβευσης των καλύτερων διπλωματικών εργασιών στην ευρεία γνωστική περιοχή Εφαρμογές της διοίκησης και του μάρκετινγκ σε θέματα ενέργειας. Η υποτροφία δίνει στους αποφοίτους την ευκαιρία απασχόλησης σε μεγάλες επιχειρήσεις. Η αξιολόγηση γίνεται από την Κοσμητεία της Σχολής.

Βραβείο Αριστείας ΜΟΒΙΑΚ

Η εταιρεία με την επωνυμία Μονάδα Βιομηχανικών Ιατρικών Αερίων Κρήτης Α.Ε. και διακριτικό τίτλο ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. απονέμει βραβείο αριστείας στον απόφοιτο διπλωματούχο μηχανικό της Σχολής ΜΠΔ με καταγωγή από το Ν. Χανίων και με τον υψηλότερο βαθμό διπλώματος μεταξύ όλων των αποφοίτων του προγράμματος προπτυχιακών σπουδών της Σχολής κατά το ακαδημαϊκό έτος αναφοράς (δηλ. μεταξύ των αποφοίτων των τριών ανακηρύξεων του ακαδημαϊκού έτους αναφοράς: ανακήρυξη κανονικής εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου, ανακήρυξη κανονικής εξεταστικής εαρινού εξαμήνου, ανακήρυξη επαναληπτικής εξεταστικής).

Υποτροφίες από το Πολυτεχνείο Κρήτης

Στο πλαίσιο της παροχής κινήτρων και επιβράβευσης με στόχο καλύτερες ακαδημαϊκές επιδόσεις αλλά και της πάγιας πολιτικής του για την οικονομική στήριξη των φοιτητών που τη χρειάζονται, το Πολυτεχνείο Κρήτης παρέχει τις παρακάτω υποτροφίες σε προπτυχιακό επίπεδο, με βάση την ακαδημαϊκή επίδοση και κριτήρια οικογενειακής κατάστασης των φοιτητών που παρακολουθούν το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών (5 έτη):

  • Έπαινος στους αριστούχους νεοεισαχθέντες με τα υψηλότερα μόρια εισαγωγής ανά Σχολή (1 έπαινος ανά Σχολή).
  • Βραβεία Αριστείας: Απονέμονται 5 βραβεία αριστείας ανά Σχολή (1 για κάθε έτος σπουδών), τα οποία περιλαμβάνουν έπαινο στους φοιτητές που ικανοποιούν τα κριτήρια που έχει θεσπίσει η Σύγκλητος.
  • Έπαινο Ευφήμου Μνείας: Απονέμεται σε φοιτητές, οι οποίοι αποφοιτούν στα πέντε χρόνια της κανονικής διάρκειας σπουδών συμπεριλαμβανομένης της εξεταστικής Σεπτεμβρίου 5ου έτους, με βαθμό Άριστα (8.5 και άνω).

Υποτροφίες μέσω του Πολυτεχνείου Κρήτης

Στους φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης απονέμονται κάθε ακαδημαϊκό έτος οι εξής υποτροφίες:

  • Δύο χρηματικές υποτροφίες ανά ακαδημαϊκό έτος, σε υλοποίηση του κληροδοτήματος Ιωσήφ Παπαδόπετρου, κατόπιν δημοσίευσης της σχετικής προκήρυξης στον τύπο, σε φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης Σφακιανής καταγωγής, σύμφωνα με τη βούληση του διαθέτη, των οποίων η φοίτηση δεν έχει υπερβεί τα πέντε έτη σπουδών και οι οποίοι ικανοποιούν τα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια που έχει θεσπίσει η Σύγκλητος.
  • Μία χρηματική υποτροφία ανά ακαδημαϊκό έτος, σε υλοποίηση της διαθήκης Μπακλατζή για φοιτητή του Πολυτεχνείου Κρήτης που κατάγεται από τον πρώην δήμο Καμπανού επαρχίας Σελίνου Νομού Χανίων, και ειδικότερα από τα χωριά Μονή, Σούγια, Κουστογέρακο και Ροδοβάνι.

Αναλυτικές πληροφορίες για άλλες υποτροφίες και βραβεία δίνονται στην κεντρική σελίδα του Πολυτεχνείου Κρήτης, https://www.tuc.gr/index.php?id=71.

Διαβάστε στη συνέχεια:
Παράρτημα Διπλώματος

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence