Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Σχετικά με τη διεξαγωγή των εξετάσεων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

για τις εξεταστικές περιόδους του εαρινού εξαμήνου και των επαναληπτικών εξετάσεων του Σεπτεμβρίου, του ακαδημαϊκού έτους 2021-22

Κατά την εξεταστική του εαρινού εξαμήνου, λαμβάνοντας υπόψη και τους όρους διεξαγωγής των εξετάσεων, υπάρχει πιθανότητα φοιτήτριες και φοιτητές που συμμετέχουν στις εξετάσεις, να νοσήσουν με λοίμωξη την ημέρα της εξεταστικής και να μην μπορούν να συμμετέχουν για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε απομόνωση, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο απομόνωσης. Οι νοσήσαντες θα εξεταστούν στα μαθήματα στα οποία υποχρεωτικώς απουσίαζαν, σε άλλη ημερομηνία που θα οριστεί με επιμέλεια του διδάσκοντος. Περισσότερες πληροφορίες περιλαμβάνονται στο αρχείο που επισυνάπτεται.

Για όσες φοιτητριες και όσους φοιτητές νοσήσουν με covid-19 την ημέρα της εξέτασής τους σε κάποιο μάθημα, θα υπάρχει δυνατότητα να εξεταστούν σε άλλη ημερομηνία, εφόσον ακολουθηθεί η παρακάτω διαδιασία.

  1. Οι φοιτήτριες και φοιτητές που θα νοσήσουν κατά τη διάρκεια της εξεταστικής δεν θα συμμετέχουν στις εξετάσεις για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε απομόνωση, σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο απομόνωσης.
  2. Η νόσηση βεβαιώνεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας edupass. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται όλες οι φοιτήτριες και οι φοιτητές να εγγραφούν στην πλατφόρμα edupass. Η εγγραφή γίνεται με κωδικούς taxisnet και ΑΜΚΑ στο ακόλουθο σύνδεσμο: https://edupass.gov.gr/universities. Όσοι φοιτητές νοσήσουν και δεν έχουν εγγραφεί στο edupass, δεν θα έχουν τη δυνατότητα επανεξέτασης.
  3. Όσοι επιθυμούν να επανεξεταστούν σε κάποιο μάθημα, στις εξετάσεις του οποίου δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν λόγω της παραπάνω απομόνωσης, θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο λογαριασμό amavraki<στο>isc.tuc.gr με τα ακόλουθα στοιχεία:
    • Ονοματεπώνυμο,
    • ΑΜ και
    • μάθημα στο οποίο επιθυμούν να επανεξεταστούν.
  1. Οι αλλοδαποί-αλλογενείς φοιτητές που δεν έχουν δυνατότητα εγγραφής στην πλατφόρμα edupass, θα πρέπει να επισυνάψουν και έγκυρο πιστοποιητικό νόσησης.
  2. Μετά την επιβεβαίωση των στοιχείων από την πλατφόρμα edupass θα λάβουν σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα από τη γραμματεία της Σχολής.
  3. Για την ημερομηνία και ώρα επανεξέτασης των μαθημάτων θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Πρόσθετες πληροφορίες παρέχονται στη γραμματεία της σχολής ΜΠΔ: 2821037305, amavraki<στο>isc.tuc.gr.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence