Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Παράταση προθεσμίας εγγραφής και δήλωσης μαθημάτων

έως τις 30/03/2021 για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

Αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στην περίοδο  εγγραφής και δήλωσης μαθημάτων των προπτυχιακών φοιτητών της σχολής ΜΠΔ για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 μέχρι τις 30/03/2021. Η περίοδος της παράτασης  αρχίζει την Παρασκευή 12/03/2021 00:00, και ολοκληρώνεται την Τρίτη 30/03/2021 23:59.  Επισημαίνεται ότι μετά το πέρας αυτής της προθεσμίας δεν θα μπορεί να γίνει δήλωση μαθημάτων από τη Γραμματεία της σχολής και δεν πρόκειται να δοθεί καμία άλλη παράταση.

Η εγγραφή στο εξάμηνο και δήλωση μαθημάτων γίνεται μόνον ηλεκτρονικά μέσω του φοιτητολόγιου, https://students.tuc.gr, χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης από το λογαριασμό του Μηχανογραφικού Κέντρου.

Με την επιτυχή αποστολή της δήλωσης, αποστέλλεται στο ιδρυματικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, username@isc.tuc.gr, αποδεικτικό δήλωσης. Η μη λήψη αποδεικτικού σημαίνει ότι δεν έχει καταχωρηθεί η δήλωσή και θα πρέπει να ολοκληρωθεί η αποστολή της. Η δήλωση μπορεί να τροποποιηθεί και να αποσταλεί όσες φορές χρειάζεται μέχρι και τη λήξη της περιόδου δηλώσεων.

Εγγραφή στο εξάμηνο οφείλουν να κάνουν και όσοι φοιτητές έχουν περατώσει τα μαθήματα, χωρίς να δηλώσουν κάποιο μάθημα. Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή στους ιστοχώρους μαθημάτων (eclass, courses, moodle, κλπ.) εξυπηρετεί μόνο εσωτερικές ανάγκες των μαθημάτων και των εργαστηρίων και δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την παραπάνω διαδικασία εγγραφής και δήλωσης μαθημάτων στο φοιτητολόγιο.

Χωρίς την παραπάνω διαδικασία εγγραφής στο εξάμηνο και δήλωσης μαθημάτων, οι φοιτητές δεν μπορούν να παραλάβουν συγγράμματα από το σύστημα Εύδοξος, ούτε να λάβουν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων, ούτε να βαθμολογηθούν.

Για οποιαδήποτε απορία απευθυνθείτε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών ή στη Γραμματεία.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence