Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Υψηλός Impact Factor για το περιοδικό Operational Research - An International Journal

Tο περιοδικό Operational Research - An International Journal (ORIJ), που εκδίδει η Ελληνική Εταιρεία Επιχειρησιακών Ερευνών σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Springer, συνεχίζοντας την επιτυχημένη ανοδική πορεία του, έλαβε Impact Factor για το 2020: 2,410.

Ο υψηλός Impact Factor επιβεβαιώνει τη σημαντική δουλειά που επιτελούν τα μέλη της εκδοτικής ομάδας, μέρος της οποίας είναι καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, για να αναγνωρισθεί και καθιερωθεί το ORIJ σαν ένα από τα καλύτερα περιοδικά στους τομείς της επιχειρησιακής έρευνας και της επιστήμης της διοίκησης. Φυσικά, η σημαντική αυτή επιτυχία δεν θα μπορούσε να έρθει χωρίς την αμέριστη υποστήριξη από τους συγγραφείς, τους guest editors και τους κριτές των άρθρων, η συνεισφορά των οποίων είναι σημαντικός παράγωντας για την ανάπτυξη του περιοδικού.

Η επιτυχία του περιοδικού οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη υποστήριξη από την Ελληνική Εταιρεία Επιχειρησιακών Ερευνών (HELORS) και τον εκδοτικό οίκο Springer. Η εκδοτική ομάδα του περιοδικού προσκαλεί την ακαδημαϊκή κοινότητα να υποβάλει έργα της στο περιοδικό καθώς και να περιλαμβάνει τα άρθρα του σε βιβλιογραφικές αναφορές δημοσιεύσεων.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence