Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Οδηγίες σχετικά με τη διεξαγωγή της εξεταστικής περιόδου και την επανεξέταση λόγω νόσησης

Σύμφωνα με τις πρόσφατες αποφάσεις και οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας η τρέχουσα εξεταστική περίοδο θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με φυσική παρουσία και τηρώντας τα τρέχοντα μέτρα προστασίας και ελέγχου:

  • Επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου (PCR ή rapid test)
  • Χρήση προστατευτικής μάσκας (FFP2 ή KN95ή διπλή μάσκα)

Για όσους φοιτητές νοσήσουν με covid-19 θα υπάρχει δυνατότητα να εξεταστούν σε άλλη ημερομηνία. Η νόσηση βεβαιώνεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας edupass. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές να εγγραφούν στην πλατφόρμα edupass. Η εγγραφή γίνεται με κωδικούς taxisnet και ΑΜΚΑ στο ακόλουθο σύνδεσμο: https://edupass.gov.gr/universities. Όσοι φοιτητές νοσήσουν και δεν έχουν εγγραφεί στο edupass, δεν θα έχουν τη δυνατότητα επανεξέτασης.

Ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες σε περίπτωση νόσησης:

  1. Όσοι φοιτητές νοσήσουν κατά τη διάρκεια της εξεταστικής δεν θα συμμετέχουν στις εξετάσεις για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε απομόνωση, σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο απομόνωσης.
  2. Όσοι επιθυμούν να επανεξεταστούν σε κάποιο μάθημα, στις εξετάσεις του οποίου δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν λόγω της παραπάνω απομόνωσης, θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο λογαριασμό amavraki<στο>isc.tuc.gr με τα ακόλουθα στοιχεία:
    • Ονοματεπώνυμο,
    • ΑΜ και
    • μάθημα στο οποίο επιθυμούν να επανεξεταστούν.
  3. Οι αλλοδαποί-αλλογενείς φοιτητές που δεν έχουν δυνατότητα εγγραφής στην πλατφόρμα edupass, θα πρέπει να επισυνάψουν και έγκυρο πιστοποιητικό νόσησης.
  4. Μετά την επιβεβαίωση των στοιχείων από την πλατφόρμα edupass θα λάβουν σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα από τη γραμματεία της Σχολής.
  5. Για την ημερομηνία και ώρα επανεξέτασης των μαθημάτων θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Πρόσθετες πληροφορίες παρέχονται στη γραμματεία της σχολής ΜΠΔ: 2821037305, amavraki<στο>isc.tuc.gr.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence