Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Διάκριση επιστημονικής εργασίας του καθηγητή Γεωργίου Σταυρουλάκη

Η χρήση διάδοσης και ανάκλασης κυμάτων για τον έλεγχο της δομικής ακεραιότητας κατασκευών μελετήθηκε υπολογιστικά στην πρόσφατη δημοσίευση του Δρ. Χρήστου Παναγιωτόπουλου, ερευνητή στο Τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (πρώην συμβασιούχου διδάσκοντα στη Σχολή Μ.Π.Δ. του Πολυτεχνείου Κρήτης) και του καθηγητή Γεωργίου Σταυρουλάκη.

Η εργασία αυτή επιλέχθηκε να προβληθεί στα άρθρα επιλογής του Συντάκτη, κατόπιν συστάσεων των επιστημονικών συντακτών των περιοδικών του εκδοτικού οίκου MDPI απ' όλο τον κόσμο. Η επιλογή αφορά μικρό μέρος των πρόσφατα δημοσιευμένων άρθρων τα οποία πιστεύουν ότι θα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες ή σημαντικά για την περιοχή. Ο στόχος αυτής της επιλογής είναι να παρουσιαστεί μια εικόνα της περισσότερο συναρπαστικής εργασίας που δημοσιεύεται από τις διάφορες επιστημονικές περιοχές του περιοδικού.

Η δημοσίευση της εργασίας κατέστη δυνατή με την οικονομική υποστήριξη του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης μέσω των κονδυλίων υποστήριξης της ερευνητικής δραστηριότητας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence