Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Ο καθηγητής ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης πρώτος στην Ελλάδα σε θέματα Business & Management / Decision Science and Operations Management

σύμφωνα με το AD Scientific Index

AD Scientific Index

Ο Επιστημονικός Δείκτης AD είναι η πρώτη και μοναδική μελέτη που δείχνει τους συνολικούς και τους τελευταίους κατά τα πέντε πιο πρόσφατα έτη συντελεστές παραγωγικότητας των επιστημόνων με βάση τις βαθμολογίες h – index και i10 index και παραπομπές στο Google Scholar. Επιπλέον, ο δείκτης παρέχει την κατάταξη και την αξιολόγηση των επιστημόνων σε ακαδημαϊκά θέματα και κλάδους σε 11.500 πανεπιστήμια, 186 χώρες, περιοχές και τον κόσμο. Συνολικά, το AD Scientific Index παρέχει αποτελέσματα κατάταξης και ανάλυσης. Το AD Scientific Index, το οποίο έχει αναπτυχθεί μέσω ισχυρής πνευματικής υποδομής και μέγιστων προσπαθειών με στόχο να συμβάλει στις παγκόσμιες επιστημονικές προσπάθειες.

Στην Ελλάδα και τα γνωστικά αντικείμενα Business & Management / Decision Science and Operations Management, στις τρεις πρώτες θέσεις βρίσκονται δύο καθηγητές της σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, οι Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης και Φώτιος Πασιούρας και ο καθηγητής του ΟΠΑ, Χρήστος Ταραντίλης.

Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης έχει τιμηθεί και στο πρόσφατο παρελθόν από διάφορες επιστημονικές ενώσεις, είναι δύο φορές Ακαδημαϊκός, είναι Επίτιμος Διδάκτορας και Επίτιμος Καθηγητής από τέσσερα ελληνικά Πανεπιστήμια (ΑΠΘ, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και ΕΛΜΕΠΑ) και έχει αποκτήσει πάνω από 35 βραβεία διεθνή και εθνικά. Είναι τέλος διακεκριμένος καθηγητής έρευνας στο Audencia Business School της Γαλλίας.

Στον παρακάτω σύνδεσμο βρίσκεται η κατάταξη:

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence