Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση δικαιούχου Βραβείου Αριστείας ΜΟΒΙΑΚ 2021

Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα το όνομα του δικαιούχου του Βραβείου Αριστείας από την εταιρεία παραγωγής και διάθεσης πυροσβεστικού εξοπλισμού, συστημάτων κατάσβεσης και πυροπροστασίας με την επωνυμία ΜΟΝΑΔΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. και με το διακριτικό τίτλο ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Το βραβείο αριστείας της ΜΟΒΙΑΚ, το οποίο περιλαμβάνει χρηματικό έπαθλο 1000€ και επίσημο έπαινο, απονέμεται σε απόφοιτο του ακαδημαϊκού έτους αναφοράς (ανακηρύξεις εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου, εξεταστικής εαρινού εξαμήνου, επαναληπτικής εξεταστικής), Διπλωματούχο της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, με καταγωγή από τα Χανιά και με τον υψηλότερο βαθμό διπλώματος. Ο δικαιούχος πρέπει να έχει αποφοιτήσει από Λύκειο του Νομού Χανίων, όπου και η έδρα του δωρητή.

Σύμφωνα με απόφαση της υπ. αριθμ. 2/16.11.2021 συνεδρίασης της Κοσμητείας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, δικαιούχος του βραβείου αριστείας MOBIAK για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, είναι η απόφοιτος:

  • Γλαμπεδάκη Νίκη του Μιχαήλ, με βαθμό Διπλώματος 8,51 (ανακήρυξη επαναληπτικής εξεταστικής) που αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Χανίων το 2016

Η επίδοση του βραβείου θα πραγματοποιηθεί κατά την Τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence