Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Απονομή υποτροφιών σε φοιτήτρια της σχολής ΜΠΔ από την DAAD

Η Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών DAAD πραγματοποίησε στις 12 Ιουνίου 2015 τιμητική εκδήλωση απονομής υποτροφιών εντατικών θερινών τμημάτων Γερμανικής Γλώσσας στην οικία του Γερμανού Πρέσβη κ. Dr. Peter Schoof. Από τις 20 υποτροφίες που απονεμήθηκαν σε φοιτητές Ελληνικών Πανεπιστημίων, οι δύο απονεμήθηκαν τους φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, κα Δήμητρα Δημητριάδη της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης και κ. Νικόλαο Βογιατζή της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος.

Οι προαναφερθέντες φοιτητές θα συνεχίσουν την εκμάθηση της Γερμανικής Γλώσσας και Γερμανικού Πολιτισμού στο Πολυτεχνείο της Δρέσδης (Technische Universität Dresden) και στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου (Humboldt-Universität Berlin) αντίστοιχα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αναπληρωτής Πρύτανη Υποδομών, Διασφάλισης Ποιότητας και Δια Βίου Μάθησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Καθ. κ. Γεώργιος Σταυρουλάκης. Στις φωτογραφίες διακρίνονται ο Διευθυντής του Ενημερωτικού Κέντρου της DAAD κ. Alexander Roggenkamp, ο Γερμανός Πρέσβης κ. Dr. Peter Schoof, ο Αναπληρωτής Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Γεώργιος Σταυρουλάκης καθώς και η φοιτήτρια της σχολής ΜΠΔ Δήμητρα Δημητριάδη.

Οι φωτογραφίες είναι του Fotis Traganoudakis.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence