Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Εγγραφές μεταπτυχιακών φοιτητών & δηλώσεις μεταπτυχιακών μαθημάτων

χειμερινού εξάμηνου 2014-2015

Οι εγγραφές των εισακτέων φοιτητών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής ΜΠΔ θα γίνουν την περίοδο 13-17 Οκτωβρίου. Οι εγγραφές θα γίνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών, τις ώρες 09:00-12:00.

Οι δηλώσεις μαθημάτων θα γίνονται την περίοδο 13-24 Οκτωβρίου, ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης: http://websrv.stdnet.tuc.gr/unistudent. Η πρόσβαση στην ηλεκτρονική υπηρεσία δήλωσης μαθημάτων γίνεται με το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό πρόσβασης (password) που δίνονται από το Μηχανογραφικό Κέντρο του Πολυτεχνείου Κρήτης (μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής).

Οι φοιτητές που ακολουθούν το πρόγραμμα πλήρους φοίτησης στις κατευθύνσεις της Οργάνωσης & Διοίκησης και των Συστημάτων Παραγωγής, οφείλουν να παρακολουθούν δύο υποχρεωτικά μαθήματα και δύο μαθήματα επιλογής σε κάθε εξάμηνο. Οι φοιτητές που ακολουθούν το πρόγραμμα πλήρους φοίτησης στην κατεύθυνση της Επιχειρησιακής Έρευνας και των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών στις Επιστήμες Μηχανικών, πρέπει να παρακολουθούν τέσσερα μαθήματα κάθε εξάμηνο, εκ των οποίων τουλάχιστον δύο θα πρέπει να είναι κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά μαθήματα.

Οι φοιτητές που ακολουθούν το πρόγραμμα μερικής φοίτησης στις κατευθύνσεις της Οργάνωσης & Διοίκησης και των Συστημάτων Παραγωγής, οφείλουν να παρακολουθούν ένα υποχρεωτικό μάθημα και ένα μάθημα επιλογής σε κάθε εξάμηνο. Οι φοιτητές που ακολουθούν το πρόγραμμα μερικής φοίτησης στην κατεύθυνση της Επιχειρησιακής Έρευνας και των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών στις Επιστήμες Μηχανικών, οφείλουν να παρακολουθούν δύο μαθήματα κάθε εξάμηνο, εκ των οποίων τουλάχιστον ένα θα πρέπει να είναι κατ’ επιλογήν υποχρεωτικό μάθημα.

Σε όσους μεταπτυχιακούς φοιτητές έχουν ανατεθεί προπτυχιακά μαθήματα, θα πρέπει να εξεταστούν σε αυτά επιτυχώς το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη γραμματεία της Σχολής.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence