Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Απονομή Διπλωμάτων Mηχανικού

Υποτροφίες "Θοδωρής Λοβέρδος"

Υποτροφία "MOBIAK"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, στις 18:00, η τρίτη Τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. Για πρώτη φορά, αξιοποιώντας και την εμπειρία που αποκτήθηκε λόγω της πανδημίας, η τελετή απονομής διεξήχθη υβριδικά, διά ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, προσφέροντας έτσι δύο εναλλακτικούς τρόπους συμμετοχής των αποφοίτων. Συγκεκριμένα, η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία στην Πολυτεχνειούπολη με παράλληλη δυνατότητα σύνδεσης εξ αποστάσεως μέσω τηλεδιάσκεψης. Στο αμφιθέατρο Μανούσος Μανουσάκης παρευρίσκονταν μόνο οι απόφοιτοι, οι βραβευθέντες, η Πρυτανεία, οι Κοσμήτορες, οι Γραμματείς και το υποστηρικτικό προσωπικό και στο γειτονικό Αμφιθέατρο Γεώργιος Κατσανεβάκης παρευρίσκονταν και παρακολουθούσαν οι συγγενείς και φίλοι των αποφοίτων, ενώ παράλληλα η τηλεδιάσκεψη ήταν ενεργή και προβαλλόταν ταυτόχρονα και στα δύο αμφιθέατρα. Καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής τηρήθηκαν τα ισχύοντα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας. Η πλειονότητα των 133 αποφοίτων και 24 βραβευθέντων των 5 Σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης συμμετείχε ενεργά στην τελετή, είτε με φυσική παρουσία, είτε μέσω τηλεδιάσκεψης. Η ζωντανή μετάδοση της τελετής ξεπέρασε τις 5.000 θεάσεις και καταγράφηκαν πολλές ευχές και σχόλια αγάπης και συγκίνησης, από συγγενείς και φίλους προς τους νέους Μηχανικούς.

Στο πλαίσιο της τελετής πραγματοποιήθηκαν οι απονομές Επαίνων, Υποτροφιών και Βραβείων σε φοιτητές και απόφοιτους της σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης.

  • Απονομή επαίνων πρώτων εισαχθέντων φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης από τον Πρύτανη του Ιδρύματος, Καθ. Ευάγγελο Διαμαντόπουλο, στην πρωτοετή φοιτήτρια Παπαδάκη Ευλαμπία που εισήχθηκε με την υψηλότερη βαθμολογία στη σχολή ΜΠΔ.
  • Απονομή Υποτροφιών Θοδωρής Λοβέρδος από τον κύριο Νικόλαο Λοβέρδο, γιο του Θοδωρή Λοβέρδου, και τον κύριο Γεώργιο Παπαδόπουλο, Γενικό Διευθυντή της Pilot Beach Resort, εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Επαγγελματικής Αλληλεγγύης Νέων Act-TLO, στους 5 δικαιούχους Διπλωματούχους της Σχολής ΜΠΔ: Νικολάου Θεόδωρος (6μηνη έμμισθη απασχόληση στην Καυκάς Α.Ε. και ένα tablet), Κατσίφας Βασίλειος (6μηνη έμμισθη απασχόληση στην Καυκάς Α.Ε.), Αλμπάνης Ευάγγελος (3μηνη έμμισθη απασχόληση στην Printec Hellas), Γκιόκα Ναυσικά (7μηνη έμμισθη απασχόληση στην Pilot Beach Resort), Βρέντζου Ειρήνη-Φραντζέσκα (7μηνη έμμισθη απασχόληση στην Pilot Beach Resort).
  • Απονομή Βραβείου ΜΟΒΙΑΚ από την κυρία Μαρία Κλουβιδάκη, Marketing Manager της ΜΟΒΙΑΚ, στην δικαιούχο Διπλωματούχο της Σχολής ΜΠΔ Γλαμπεδάκη Νίκη. Το βραβείο αριστείας της ΜΟΒΙΑΚ περιλαμβάνει χρηματικό έπαθλο 1000€ και επίσημο έπαινο.
  • Απονομή Βραβείων ΑΝΕΚ Lines από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ANEK Lines, κ. Γεώργιο Κατσανεβάκη, στη Γλαμπεδάκη Νίκη, φοιτήτρια της σχολής ΜΠΔ. Η ΑΝΕΚ Lines χορηγεί σε κάθε δικαιούχο ένα εισιτήριο δύο ατόμων με ισχύ ενός έτους για δωρεάν ταξίδι σε δίκλινη καμπίνα σε ελληνικά νησιά.
© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence