Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης είναι αρχισυντάκτης στο περιοδικό Discover Analytics

Το Discover Analytics είναι μέρος της σειράς περιοδικών Discover που στοχεύει να παρέχει μια βελτιωμένη διαδικασία υποβολής, γρήγορη αξιολόγηση και δημοσίευση, καθώς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για συγγραφείς σε κάθε στάδιο. Είναι ένα περιοδικό ανοιχτής πρόσβασης (open access), με επίκεντρο την επιστημονική  κοινότητα και δημοσιεύει εργασίες για προόδους στη θεωρία, τη μεθοδολογία και την πρακτική των αναλυτικών τεχνικών σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων και εφαρμογών.

  • Προσκαλούνται ερευνητικές εργασίες από όλους τους τομείς της αναλυτικής έρευνας, τις επιστήμες του μάνατζμεντ/επιχειρησιακής έρευνας και συναφών πεδίων.
  • Η απλοποιημένη διαδικασία υποβολής εξασφαλίζει γρήγορο χρόνο διεκπεραίωσης για τη ταχεία δημοσίευση της έρευνας, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα αξιολόγησης.
  • Ως περιοδικό ανοιχτής πρόσβασης, το Discover Analytics διασφαλίζει ότι τα αποτελέσματα της έρευνας είναι άμεσα διαθέσιμα παγκοσμία, σε όλους.
  • Παρέχεται μια εξαιρετική υπηρεσία υποστήριξης σε κάθε στάδιο για να την καθοδήγηση σε όλη τη διαδικασία υποβολής, αξιολόγησης και δημοσίευσης.
  • Τα περιοδικά της σειράς Discover υποστηρίζουν τα ηθικά πρότυπα για την έρευνα και τη δημοσίευση, όπως ορίζονται από το COPE, και υποστηρίζουν τους συγγραφείς στην εφαρμογή τους σε όλη τη διαδικασία αξιολόγησης.
© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence