Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Το Εργαστήριο Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης στις πρώτες θέσεις κατάταξης του JORS

Το διεθνές περιοδικό Journal of Operational Research Society της Βρετανικής Εταιρείας Επιχειρησιακής Έρευνας, δημοσίευσε στις 22/06/2020 βιβλιογραφικό άρθρο των Adiel Teixeira de Almeida-Filho, Diogo Ferreira de Lima Silva & Luciano Ferreira για τη συμβολή της Πολυκριτήριας Ανάλυσης Αποφάσεων στη Χρηματοοικονομική Μοντελοποίηση.

Η σχετική έρευνα περιλαμβάνει κατάταξη συγγραφέων επιστημονικών εργασιών στο γνωστικό αντικείμενο Πολλαπλά Κριτήρια και Χρηματοοικονομική Μοντελοποίηση, με τους καθηγητές Κωνσταντίνο Ζοπουνίδη και Μιχάλη Δούμπο του Eργαστήριου Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης, να καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας.

Συνολικά 1394 συγγραφείς αναφέρονται στις 657 δημοσιεύσεις που αναλύθηκαν. Το εργαλείο Bibliometrix R-Tool χρησιμοποιήθηκε για την απήχηση των συγγραφέων. Τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν τον αριθμό των δημοσιεύσεων, το σύνολο των ετεροαναφορών και  τους δείκτες h-index, g-index και m-index, λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των επιστημονικών δημοσιεύσεων που αναλύθηκαν.

Το JORS θεωρείται μέσα στα 10 πρώτα περιοδικά στον κόσμο στην Επιχειρησιακή Έρευνα και αποτελεί σημείο αναφοράς για ερευνητές της μαθηματικής επιστήμης και του επιστημονικού μάνατζμεντ.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence