Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Διαδικτυακό εργαστήριο με θέμα «Πράσινες Δεξιότητες-το Βιογραφικό του Μηχανικού του Μέλλοντος»

Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, 13:15 έως 15:00

Το  Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο της δράσης Εξειδικευμένος Επαγγελματικός Προσανατολισμός, διοργανώνει σειρά σεμιναρίων με την μορφή εργαστηρίων, απο εξειδικευμένους Επαγγελματικούς Συμβούλους, για τους φοιτητές και αποφοίτους του Πολυτεχνείου Κρήτης, με στόχο τη βελτίωση και ανάπτυξη εργασιακών δεξιοτήτων κατά την είσοδο τους στην αγορά εργασίας. Το θέμα των σεμιναρίων είναι: Πράσινες Δεξιότητες: το Βιογραφικό του Μηχανικού του Μέλλοντος.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 05 Απριλίου 2023, 13:15 έως 15:00, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής τηλεδιασκέψεων, zoom. Eισηγήτρια είναι η κυρία Μαρία Παφιώλη, επαγγελματικός σύμβουλος και επικεφαλής της CVexperts.gr & WorkWise.gr.

Η ανάπτυξη της πράσινης οικονομίας δημιουργεί νέες και εξειδικευμένες θέσεις εργασίας για μηχανικούς, επιβάλλει ωστόσο και άμεση προσαρμογή σε νέες δεξιότητες. Το σεμινάριο αυτό θα παρουσιάσει πώς ένα σύγχρονο βιογραφικό και LinkedIn προφίλ για μηχανικούς θα αναδείξει πράσινες δεξιότητες για να ξεχωρίσουν σε μια ανταγωνιστική εγχώρια ή παγκόσμια αγορά.

  • 1ο μέρος: Εξελίξεις στην αγορά για τους Μηχανικούς
  • 2ο μέρος: Το βιογραφικό και το LinkedIn του Μηχανικού
  • 3ο μέρος: Σύνταξη βιογραφικού, συζήτηση – ερωτήσεις

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο απαιτείται εγγραφή, μέχρι την Τρίτη 4 Απριλίου 2023. Η εγγραφή πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση του λογαριασμού ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Πολυτεχνείου Κρήτης, στην παρακάτω ιστοσελίδα:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ο σύνδεσμος για την παρακολούθηση της τηλεδιάσκεψης zoom, θα αποσταλεί την ημέρα της εκδήλωσης.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence