Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Πρόσκληση Συμμετοχής και Υποβολής άρθρων στο διεθνές συνέδριο “Επιχειρηματικότητα εν καιρώ κρίσης-Entrepreneurship in Turbulent Times”

Προσκαλείστε να συμμετάσχετε ως συγγραφείς αλλά ή ως απλοί συμμετέχοντες στο διεθνές συνέδριο Entrepreunership in Τurbulent Τimes που θα διεξαχθεί στα Χανιά, στο κτίριο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητήριου, Ελ. Βενιζέλου 4, 73104, στα Χανιά, στις 29-30 Αυγούστου 2016.

Διοργανωτές του συνεδρίου είναι το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Κέντρο Στήριξης της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικότητας των Γυναικών – ΕΡΓΑΝΗ.

Το συνέδριο χρηματοδοτείται πλήρως στα πλαίσια της πράξης Γ.Ε.Ν.Ε.Σ.Ι: Γυναικεία Επιχειρηματικότητα-Νέες Επιχειρήσεις-Στόχος: Ισότητα (με κωδικό 3864), εντάσσεται στο πρόγραμμα Διαφορετικότητα, Ανισότητα και Κοινωνική Ενσωμάτωση και συγχρηματοδοτείται από το χρηματοδοτικό μηχανισμό του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου-ΕΟΧ. Γι’ αυτό το λόγο η παρουσίαση και συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.

Η παρουσίαση των άρθρων και γενικότερα η συμμετοχή στο συνέδριο μπορεί να γίνει και εξ’ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας του συνεδρίου. Οι θεματικές περιοχές του συνεδρίου είναι κυρίως η επιχειρηματικότητα, εκπαίδευση και διαχείριση της επιχειρηματικότητας και θέματα ισότητας μεταξύ των 2 φύλων στην επιχειρηματικότητα. Άλλες θεματικές ενότητες, χωρίς όμως να αποτελούν περιορισμό, είναι οι ακόλουθες:

  • Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα
  • Ο ρόλος της κυβέρνησης στην επιχειρηματική ανάπτυξη
  • Ο ρόλος της εκπαίδευσης στην επιχειρηματική ανάπτυξη
  • Crowdfunding
  • Ο ρόλος των Venture capitals στην επιχειρηματικότητα
  • Αngel-investors
  • Κοινωνική επιχειρηματικότητα
  • Mentoring
  • Οργανωσιακή Κουλτούρα κλπ.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των άρθρων είναι η Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016. Τόσο στους συγγραφείς όσο και στους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Τα πρακτικά του συνεδρίου θα είναι ανοιχτής πρόσβασης και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του έργου http://www.foremost.tuc.gr

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στην ιστοσελίδα http://foremost.tuc.gr/conference ή να αποστείλετε μήνυμα στη διεύθυνση foremostisc.tuc.gr.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence