Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Παράταση Δηλώσεων Μαθημάτων

Χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2018-2019

Η περίοδος δηλώσεων μαθημάτων του Χειμερινού Εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2018-2019 για τους προπτυχιακούς φοιτητές του Πολυτεχνείου παρατείνεται έως και την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018.

Η δήλωση γίνεται μόνον ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης http://websrv.stdnet.tuc.gr/unistudent, χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια που έχουν αποκτηθεί από τους ενεργούς φοιτητές του Ιδρύματος από το Μηχανογραφικό Κέντρο. Μετά την επιτυχή αποστολή της δήλωσης, αποστέλλεται στον ιδρυματικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του φοιτητή αποδεικτικό της δήλωσης. Σε αντίθετη περίπτωση η διαδικασία της δήλωσης θα πρέπει να επαναληφθεί. Η δήλωση μπορεί να τροποποιηθεί και να αποσταλεί όσες φορές χρειάζεται μέχρι τη λήξη της περιόδου δηλώσεων.

Εγγραφή στο εξάμηνο οφείλουν να κάνουν και όσοι φοιτητές έχουν περατώσει τα μαθήματα, χωρίς να δηλώσουν κάποιο μάθημα. Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή στους ιστοχώρους μαθημάτων (eclass, courses, moodle, κλπ.) εξυπηρετεί μόνο εσωτερικές ανάγκες των μαθημάτων και των εργαστηρίων και δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την παραπάνω διαδικασία εγγραφής και δήλωσης μαθημάτων στο φοιτητολόγιο. Χωρίς την παραπάνω διαδικασία, δεν είναι εφικτή η παραλαβή συγγραμμάτων από τον Εύδοξο, η συμμετοχή στις εξετάσεις των μαθημάτων και η βαθμολογία.

Για οποιαδήποτε απορία απευθυνθείτε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών (ΚΕΦ) ή στη Γραμματεία της σχολής.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence