Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Εκλογή Προέδρου Ε.Ε.Ε.Ε. και ανάληψη διοργάνωσης EURO 2021

Στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη του ενδεκαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρίας Επιχειρησιακών Ερευνών (Ε.Ε.Ε.Ε.), πρόεδρος της, για τη διετία 2019-2020, εκλέχθηκε ο Καθηγητής της σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης κύριος Νικόλαος Ματσατσίνης. Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Ε.Ε. εκλέχθηκε επίσης, ο Καθηγητής της σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης κύριος Ευάγγελος Γρηγορούδης ως Β’ Αντιπρόεδρος.

Η Ελληνική Εταιρία Επιχειρησιακών Ερευνών (Ε.Ε.Ε.Ε.) ιδρύθηκε το 1963 και είναι μέλος της Association of European Operational Research Societies (EURO) και της International Federation of Operational Research Societies (IFORS). Από το 1984 λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη και το Παράρτημα Μακεδονίας-Θράκης της Ε.Ε.Ε.Ε..

Η Ε.Ε.Ε.Ε. εκδίδει επίσης το επιστημονικό περιοδικό OPERATIONAL RESEARCH: An International Journal, http://www.springer.com/business+%26+management/operations+research/journal/12351. Το περιοδικό εκδίδεται από το 2008 σε συνεργασία με τον Διεθνή Εκδοτικό Οίκο Springer, ενώ αύξησε την επιρροή του σε διεθνές επίπεδο αποκτώντας για το 2017 έναν υψηλό Δείκτη Επιρροής - Impact Factor: 1.816 (Thomson Reuters Journal Citation Reports).

Η Ε.Ε.Ε.Ε. ανέλαβε προσφάτως από την Association of European Operational Research Societies (EURO), τη διοργάνωση του διεθνούς Συνεδρίου EURO 2021 στην Αθήνα. Στα συνέδρια της EURO συμμετέχουν περί τους 2500 σύνεδροι από όλο τον κόσμο και αποτελεί ένα μεγάλο διεθνές επιστημονικό γεγονός. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου EURO 2021 ανέλαβε ο Καθηγητής Νικόλαος Ματσατσίνης.

Η Ε.Ε.Ε.Ε. αποδίδει επίσης μεγάλη προτεραιότητα τη διάδοση και την διασύνδεση με τους φοιτητές. Για αυτό το λόγο διοργανώνει σειρά Φοιτητικών Συνεδρίων, το τελευταίο εκ των οποίων ήταν το 6ο Πανελλήνιο Φοιτητικό Συνέδριο Ε.Ε.Ε.Ε., το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη 28 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2019, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Βασ. Σοφίας 12, Πολυτεχνική Σχολή, Ξάνθης, https://6eeeestudent.com.

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Ε.Ε.Ε.Ε. διοργανώνει τα ακόλουθα Συνέδρια:

  • 17ο Ειδικό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Επιχειρησιακών Ερευνών και 13η Συνάντηση Πολυκριτήριας Ανάλυσης Αποφάσεων, Σέρρες, 4-6 Απριλίου 2019, http://mcdaconference.teicm.gr.
  • 8th International Symposium and 30th National Conference on Operational Research: OR in public and private services, May 16-18, 2019, Patras, Greece, http://eeee2019.teiwest.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Ε.Ε.: http://www.eeee.org.gr.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence