Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Έναρξη δηλώσεων και διανομής συγγραμμάτων

Για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019

Σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, οι δηλώσεις συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 3 Μαϊου 2019. Η διανομή τους ξεκινάει επίσης την Πέμπτη 21 Μαρτίου και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως και την Παρασκευή 17 Μαϊου 2019.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές είναι υποχρεωμένοι να πραγματοποιήσουν τη δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους. Ο συνολικός αριθμός συγγραμμάτων που δικαιούται ο φοιτητής είναι ίσος με τον συνολικό αριθμό των υποχρεωτικών και επιλεγόμενων μαθημάτων που απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου. Εάν επιλέξει περισσότερα επιλεγόμενα μαθήματα από όσα απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου, το δικαίωμα επιλογής και δωρεάν προμήθειας διδακτικών συγγραμμάτων, δεν επεκτείνεται και στα επιπλέον μαθήματα που επέλεξε και εξετάστηκε.

Επίσης, επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου, http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence