Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Δικαιούχων Υποτροφίας «Θοδωρής Λοβέρδος» 2019

Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα τα ονόματα των δικαιούχων της Υποτροφίας Θοδωρής Λοβέρδος της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Η Πρωτοβουλία Επαγγελματικής Αλληλεγγύης Νέων - Act-TLO, www.act-tlo.gr, απονέμει την Υποτροφία Θοδωρής Λοβέρδος σε τέσσερις τελειόφοιτους, των οποίων οι διπλωματικές εργασίες, έπειτα από αξιολόγηση από την Κοσμητεία της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, πρώτευσαν στο αντικείμενο Μάρκετινγκ και Διοίκηση Ενέργειας.

Ο Θοδωρής Λοβέρδος ήταν ένας από τους πρώτους απόφοιτους του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, με εξαιρετική επαγγελματική εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις σε εταιρείες με διεθνή δραστηριότητα και είχε αναπτύξει σημαντική επαγγελματική εξειδίκευση στον τομέα Μάρκετινγκ και Διοίκηση Ενέργειας. Έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών το 2015. Η απώλειά του στάθηκε αφορμή για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της Πρωτοβουλίας Επαγγελματικής Αλληλεγγύης Νέων - Act-TLO.

Σύμφωνα με την απόφαση της Κοσμητείας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, οι δικαιούχοι της Υποτροφίας Θοδωρής Λοβέρδος για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 είναι οι:

  • 1ο βραβείο: Δημητρίου Μάριος Αλκίνοος, Σύμβαση εργασίας για πρακτική άσκηση 3 μηνών στην εταιρεία Καυκάς Α.Ε. και δωρεά ενός tablet
  • 2ο βραβείο: Μοσχόπουλος Γεράσιμος, Σύμβαση εργασίας για πρακτική άσκηση 3 μηνών στην εταιρεία EY - Ernst & Young
  • 3ο βραβείο: Γεραμπίνης Ευστάθιος, Σύμβαση εργασίας για πρακτική άσκηση έως 7 μήνες στην εταιρεία Pilot Beach
  • 4ο βραβείο: Χατζηδάκη Ειρήνη, Σύμβαση εργασίας για πρακτική άσκηση έως 7 μήνες στην εταιρεία Pilot Beach
© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence