Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού Πολυτεχνείου Κρήτης

και Βραβείων Αριστείας, Επαίνων Πρώτων Εισαχθέντων, Υποτροφιών 'Θοδωρής Λοβέρδος', Βραβείου ΜΟΒΙΑΚ και Βραβείων ΑΝΕΚ Lines

Απονομές

Η Τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού Πολυτεχνείου Κρήτης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Oκτωβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο ANEK Lines. Στο πλαίσιο της τελετής απονεμήθηκαν συνολικά 21 Διπλώματα της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης και πραγματοποιήθηκαν οι απονομές βραβείων έτους 2019, σε φοιτητές και απόφοιτους του Ιδρύματος. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω απονομές.

Βραβεία Αριστείας

Απονέμονται στους αριστεύσαντες φοιτητές σε κάθε έτος φοίτησης

  • Πιντέλας Αναστάσιος, 5ο έτος ΜΠΔ
  • Αϊνατζόγλου Κωνσταντίνα, 4ο έτος ΜΠΔ
  • Παναγιωτάς Βασίλειος, 3ο έτος ΜΠΔ
  • Φάρος Ιωάννης, 2ο έτος ΜΠΔ και
  • Μπερκής Γεώργιος, 1ο έτος ΜΠΔ

Έπαινοι Πρώτων Εισαχθέντων

Απονέμονται στους πρώτους εισαχθέντες ενεργούς φοιτητές για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

  • Βασιλάκη Μαριάνθη

Υποτροφίες Θοδωρής Λοβέρδος

Απονέμονται από την Πρωτοβουλία Επαγγελματικής Αλληλεγγύης Νέων, εις μνήμην Θοδωρή Λοβέρδου σε τέσσερις απόφοιτους της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, των οποίων οι διπλωματικές εργασίες, έπειτα από αξιολόγηση, πρώτευσαν στο αντικείμενο Μάρκετινγκ και Διοίκηση Ενέργειας.

  • 1ο βραβείο: Δημητρίου Μάριος Αλκίνοος, Σύμβαση εργασίας για πρακτική άσκηση 3 μηνών στην εταιρεία Καυκάς Α.Ε. και δωρεά ενός tablet. Το βραβείο απένειμε η κυρία Κατερίνα Βουτσά, διευθύντρια προσωπικού της Καυκάς Α.Ε. και ο κύριος Νικόλας Λοβέρδος.
  • 2ο βραβείο: Μοσχόπουλος Γεράσιμος, Σύμβαση εργασίας για πρακτική άσκηση 3 μηνών στην εταιρεία Ernst & Young. Το βραβείο απένειμε ο κύριος Γιάννος Λοβέρδος.
  • 3ο βραβείο: Γεραμπίνης Ευστάθιος, Σύμβαση εργασίας για πρακτική άσκηση έως 7 μήνες στην εταιρεία Pilot Beach. Το βραβείο απένειμε η κυρία Μαρία Θεοδουλίδου, Οικονομική Διευθύντρια στον όμιλο FOURLIS.
  • 4ο βραβείο: Χατζηδάκη Ειρήνη, Σύμβαση εργασίας για πρακτική άσκηση έως 7 μήνες στην εταιρεία Pilot Beach. Το βραβείο απένειμε η κυρία Γεωργία Μπότσικα από την Εθνική Τράπεζα.

Βραβείο ΜΟΒΙΑΚ

Απονέμεται από την εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ σε διπλωματούχο του τελευταίου ακαδημαϊκού έτους της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, με καταγωγή από τα Χανιά και με τον υψηλότερο βαθμό διπλώματος.

  • Καλογριδάκης Στυλιανός του Ανδρέα, με βαθμό διπλώματος 8,09 (ανακήρυξη Φεβρουαρίου 2019), που αποφοίτησε από 3ο Γενικό Λύκειο Χανίων το 2013. το βραβείο απένειμε ο Αντώνιος Γκεζέπης υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΜΟΒΙΑΚ.

Βραβείο ΑΝΕΚ Lines

Απονέμονται από την ANEK στον απόφοιτο με τον υψηλότερο βαθμό Διπλώματος.

  • Δημήτριος Χελιουδάκης του Γεωργίου, με βαθμό διπλώματος 8,01

Επέτειος

Ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Αναπληρωτής Καθηγητής Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκης, αφού παρουσίασε φωτογραφικό υλικό από την 1η απονομή διπλωμάτων της 6ης Οκτωβρίου 1989, προς έκπληξη όλων κάλεσε στο βήμα και παρουσίασε την κυρία Μαρία Μουτσάκη, η οποία είναι η 1η απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης, δηλαδή η απόφοιτος με Αριθμό Διπλώματος 1, που έλαβε το δίπλωμά της (ΜΠΔ) κατά την 1η απονομή διπλωμάτων 30 χρόνια πριν.

Η κυρία Μουτσάκη, απασχολούμενη έκτοτε μέχρι σήμερα ως μηχανικός στο Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, φανερά συγκινημένη, ανέφερε στην ομιλία της ότι "...η σημερινή ημέρα είναι ένα ξεκίνημα για τους νέους αποφοίτους, οι οποίοι πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους, να προχωρήσουν, για να πετύχουν ότι καλύτερο μπορούν στο μέλλον." Τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία, αναφέροντας ότι τον Μάρτιο του 2019, παρακολούθησε την Τελετή Απονομής του Ιδρύματος ως μητέρα αποφοίτου του Πολυτεχνείου Κρήτης από την ίδια Σχολή που είχε αποφοιτήσει κι εκείνη!

Περισσότερες πληροφορίες για την τελετή, φωτογραφίες και βίντεο είναι διαθέσιμα εδώ.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence