Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εργαστηριακό βοηθό

για το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους

Η Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης προτίθεται να αναθέσει εργαστηριακό έργο, κατά το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, και προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος για πτυχιούχους ΑΕΙ ή ΤΕΙ με αποδεδειγμένη εμπειρία στην εργαστηριακή άσκηση φοιτητών για τη διεξαγωγή εργαστηριακών ασκήσεων του μαθήματος:

  • Τεχνική Μηχανική – Στατική.

Η τελική επιλογή θα γίνει σύμφωνα τις ανάγκες και ανάλογα με τις διαθέσιμες πιστώσεις. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλουν, από σήμερα και έως την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12:00, μαζί με το βιογραφικό τους σημείωμα και αντίγραφα των τίτλων σπουδών τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dfragomichelaki<στο>isc.tuc.gr.

Η επιβεβαίωση της παραλαβής της αίτησης θα γίνεται με την αποστολή, σε εύλογο χρονικό διάστημα, του αριθμού πρωτοκόλλησής της. Οι ενδιαφερόμενοι που κατέχουν Β’ θέση στο Δημόσιο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η κατάθεση της σχετικής άδειας, εφόσον επιλεγούν, θα πρέπει να κατατεθεί άμεσα.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence