Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Εκδοση νέου βιβλίου: Fluid-Structure-Sound Interactions and Control

Πρακτικά του 5ου διεθνούς Συνεδρίου "Fluid-Structure-Sound Interactions and Control"

Έκδοση νέου βιβλίου, με τα πρακτικά του 5ου διεθνούς συνεδρίου για την αλληλεπίδραση και τον έλεγχο Ρευστών-Στερεών-Ακουστικής, 5th Symposium on Fluid-Structure-Sound Interactions and Control. Επιμελητής της έκδοσης είναι ο καθηγητής Γεώργιος Σταυρουλάκης.
Το συνέδριο διοργανώθηκε στα Χανιά τον Αύγουστο του 2019 με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Υπολογιστικής Μηχανικής και Βελτιστοποίησης.

Το βιβλίο περιλαμβάνει μια μοναδική συλλογή πρόσφατων εξελίξεων στους σημαντικούς επιστημονικούς τομείς της αλληλεπίδρασης ρευστού-κατασκευής, ακουστικής και ελέγχου, οι οποίες προσελκύουν το ενδιαφέρον της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και της βιομηχανίας σε σχέση με το σχεδιασμό νέων εφαρμογών. Είναι το επόμενο μιας σειράς βιβλίων που παρήχθησαν σε προηγούμενα συνέδρια, όπως ο τόμος που εκδόθηκε από τον Springer το 2018, μετά από το 4ο συνέδριο της σειράς FSSIC. Το βιβλίο είναι μοναδικό, συγκρινόμενο με αντίστοιχα στη βιβλιογραφία, διότι αντιμετωπίζει τα θέματα με συμπληρωματικό τρόπο και με αυτό τον τρόπο διευκολύνει την αλληλεπίδραση και τη γόνιμη διασταύρωση ιδεών και τεχνικών.

Ιστοσελίδα βιβλίου: https://www.springer.com/gp/book/9789813349599#aboutBook

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence