Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση δικαιούχων Βραβείων ΑΝΕΚ Lines 2021

Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα τα ονόματα των δικαιούχων των βραβείων ΑΝΕΚ Lines για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. Τα βραβεία ΑΝΕΚ Lines επιδίδονται σε πέντε (5) αποφοίτους, έναν από κάθε Σχολή του Ιδρύματος, οι οποίοι πέτυχαν τον υψηλότερο βαθμό Διπλώματος μεταξύ όλων των αποφοίτων της Σχολής κατά το ακαδημαϊκό έτος αναφοράς (ανακηρύξεις εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου, εξεταστικής εαρινού εξαμήνου, επαναληπτικής εξεταστικής).  

Η ΑΝΕΚ Lines χορηγεί σε κάθε δικαιούχο ένα εισιτήριο δύο ατόμων με ισχύ ενός έτους (όλο το 2022) για δωρεάν ταξίδι με επιστροφή σε δίκλινη καμπίνα με κάποιο από τα πλοία της σε προορισμούς της ANEK Lines στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Ακαδημαϊκών Θεμάτων, η δικαιούχος του βραβείου ANEK Lines για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 στη σχολή ΜΠΔ είναι η απόφοιτος:    

  • Γλαμπεδάκη Νίκη του Μιχαήλ με βαθμό Διπλώματος 8.51 (ανακήρυξη επαναληπτικής εξεταστικής)

Η επίδοση των βραβείων ΑΝΕΚ Lines θα πραγματοποιηθεί κατά την Τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence