Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Νέο Erasmus+ Πρόγραμμα DGTRANS Transport of Dangerous Goods με τη συμμετοχή του Πολυτεχνείου Κρήτης

Ξεκίνησε πρόσφατα το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ DGTRANS για τη μεταφορά επικίνδυνων φορτίων, εκσυγχρονισμός και δημιουργία εκπαιδευτικών προγραμμάτων για επαγγελματίες στις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων, με επικεφαλής το Πανεπιστήμιο της Πίστινα με έδρα την Μιτροβίτσα του Κοσσυφοπεδίου και  με τη συμμετοχή του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Οι ευρύτεροι στόχοι του προγράμματος DGTRANS είναι η βελτίωση της ποιότητας στην ανώτερη εκπαίδευση στην περιοχή της Μεταφοράς Επικίνδυνων Φορτίων, τη σύνδεσή της με την αγορά εργασίας και την κοινωνία, και την ενίσχυση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων στις Χώρες των Δυτικών Βαλκανίων (Μοντενέγρο, Κοσσυφοπέδιο*, Αλβανία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη) με την δημιουργία νέων ανταγωνιστικών και την βελτίωση υπαρχόντων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών σε συμφωνία με τις εξελίξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης συμπεριλαμβάνει τον Δρ. Γεώργιο Παπαδάκη, ΕΔΙΠ, τον Δρ, Κωνσταντίνο Μαρακάκη, Συμβασιούχο Διδάσκοντα,  τον Καθ. Θωμά Κοντογιάννη και τον Καθ. Γεώργιο Σταυρουλάκη. Η επόμενη συνάντηση εργασίας προγραμματίζεται να λάβει χώρα στα Χανιά στο τέλος Ιουνίου.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence