Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Προκήρυξη για την εισαγωγή στο Μεταπτυχιακό Προγραμμα Σπουδών 2014 - 2015

Αιτήσεις και τα σχετικά δικαιολογητικά θα πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά ή μέσω συστημένης επιστολής μέχρι τις 05/09/2014 στη γραμματεία της σχολής

 

Η Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης θα προβεί στην εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ) της Σχολής οδηγεί στη λήψη Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης σε τέσσερις κατευθύνσεις σπουδών:

  • Επιχειρησιακή Έρευνα
  • Συστήματα Παραγωγής
  • Οργάνωση και Διοίκηση και
  • Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στις Επιστήμες Μηχανικών

Τα μαθήματα αρχίζουν τον Οκτώβριο και η παρακολούθησή τους είναι υποχρεωτική. Η παρακολούθηση του Π.Μ.Σ. της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης δεν απαιτεί την καταβολή διδάκτρων. Στο ΠΜΣ υπάρχει η δυνατότητα πλήρους ή μερικής φοίτησης. Η ελάχιστη διάρκεια φοίτησης είναι τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα, για το πρόγραμμα πλήρους φοίτησης και πέντε (5) ακαδημαϊκά εξάμηνα για τη μερική φοίτηση, ενώ η μέγιστη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών ανέρχεται, σε κάθε περίπτωση, στα τρία (3) έτη.

Δικαίωμα αίτησης έχουν πτυχιούχοι πολυτεχνικών σχολών και τμημάτων φυσικής, χημείας, μαθηματικών, γεωλογίας, γεωπονίας, διοίκησης επιχειρήσεων, οικονομικών, πληροφορικής, και ιατρικών/βιολογικών επιστημών Πανεπιστημίων της ημεδαπής και αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι ΑΣΕΙ. Επίσης γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων συναφών γνωστικών αντικειμένων. Δικαίωμα αίτησης έχουν επίσης και οι τελειόφοιτοι, οι οποίοι εφόσον γίνουν δεκτοί, έχουν δυνατότητα εγγραφής στο Π.Μ.Σ. μόνο εάν έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους έως 10/10/2014.

Χρήσιμα έγγραφα: αίτηση εγγραφής, περιλαμβανομένων οδηγιών και προκήρυξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2014 - 2015.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence