Slide background

Διοίκηση

Διοίκηση

Η Σχολή είναι μονοτμηματική διοικείται από τον Κοσμήτορα, την Κοσμητεία, τη Συνέλευση Τμήματος (Σ.ΤΜ) και τη Συνέλευση της Σχολής (Σ.ΣΧ). Η Σ.ΤΜ. απαρτίζεται από τους Καθηγητές της Σχολής, από εκπροσώπους των φοιτητών, καθώς και έναν εκπρόσωπο, ανά κατηγορία, των μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), των μελών του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ) και των μελών του Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (ΕΤΕΠ). Οι αρμοδιότητες της Σ.ΤΜ, της Σ.ΣΧ, της Κοσμητείας, του Κοσμήτορα αλλά και της Γραμματείας της Σχολής καθορίζονται από την κείμενη νομοθεσία.

Στην Κοσμητεία προεδρεύει ο Κοσμήτορας και συμμετέχουν πέντε εκλεγμένοι από τη Σ.ΤΜ. Καθηγητές της Σχολής, δύο εκπρόσωποι φοιτητών, καθώς και ένας εκπρόσωπος, ανά κατηγορία, των μελών ΕΕΠ, των μελών ΕΔΙΠ και των μελών ΕΤΕΠ.

Κοσμήτορας της Σχολής είναι ο καθηγητής Μιχάλης Δούμπος και αναπληρωτής κοσμήτορα ο καθηγητής Βασίλειος Κουϊκόγλου. Προϊσταμένη Γραμματείας της Σχολής είναι η κυρία Δωροθέα Φραγκομιχελάκη, Πτυχιούχος Στελεχών Διοίκησης, ΤΕΙ Ηρακλείου. Μέλη της Κοσμητείας της Σχολής είναι οι καθηγητές Ανάργυρος Δελής, Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης, Μιχάλης Κονσολάκης και Βασίλειος Κουϊκόγλου.

Συγκρότηση της Συνέλευσης του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2022-2023.

Διαβάστε στη συνέχεια
Διάρθρωση της Σχολής

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence