Slide background

Tίτλος Σπουδών Μεταπτυχιακού Επιπέδου

το δίπλωμα της σχολής ΜΠΔ

Slide background

Δεκέμβριος 2014

Τελετή απονομής Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης και Διδακτορικών Διπλωμάτων

Slide background

Νοέμβριος 2013

Απονομή Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Διπλωμάτων

Slide background

Μάιος 2009

Απονομή Διπλωμάτων

Στην αρχή κάθε ακαδημαϊκού έτους όλοι καθηγητές της Σχολής ανακοινώνουν έναν αριθμό (τουλάχιστον πέντε), σχετικών με το αντικείμενό τους, θεμάτων διπλωματικών εργασιών προς εκπόνηση. Ο κατάλογος των θεμάτων ανακοινώνεται και μέσω των ιστοσελίδων της Σχολής και μπορεί να ανανεώνεται κατά τη διάρκεια του έτους. Οι ολοκληρωμένες διπλωματικές εργασίες φοιτητών ΜΠΔ είναι διαθέσιμες στη σελίδα:

Οι φοιτητές των δύο τελευταίων εξαμήνων, αφού έλθουν σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο καθηγητή, θα μπορούν να καταθέτουν αίτηση προς τη Γενική Συνέλευση της Σχολής με την οποία θα δηλώνουν το θέμα, την περίληψη της εργασίας τους και τον επιβλέποντα καθηγητή ο οποίος θα προτείνει την εξεταστική επιτροπή και η οποία θα πρέπει να αποτελείται από σχετικούς με το αντικείμενο της διπλωματικής εργασίας καθηγητές της Σχολής.

Η παρουσίαση και εξέταση της διπλωματικής εργασίας επιτρέπεται να γίνει:

  • μετά την εκπλήρωση των υποχρεώσεων του φοιτητή σε όλα τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών.
  • οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους και μέχρι είκοσι ημέρες από το τέλος μιας εξεταστικής περιόδου ώστε να είναι δυνατή η λήψη διπλώματος κατά την ανακήρυξη που ακολουθεί μετά την εξεταστική περίοδο.

Η βαθμολόγηση της διπλωματικής εργασίας γίνεται ξεχωριστά και από τους τρεις καθηγητές της εξεταστικής επιτροπής, και εξάγεται μέσος όρος. Τα κριτήρια αξιολόγησης:

  • Ποιότητα περιεχομένου της εργασίας, 50%
  • Ποιότητα του κειμένου, 30%
  • Ποιότητα της προφορικής παρουσίασης, 20%

Κάθε καθηγητής της Σχολής θα πρέπει να επιβλέπει τουλάχιστον πέντε διπλωματικές εργασίες. Οι φοιτητές οφείλουν να ενημερώνονται σχετικά με τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης που αφορούν στη διαδικασία εκπόνησης Διπλωματικών Εργασιών.

Περισσότερες πληροφορίες για την ανακοίνωση, ανάθεση, επίβλεψη, παρουσίαση, εξέταση και αξιολόγηση των διπλωματικών εργασιών υπάρχουν στον οδηγό προπτυχιακών σπουδών της σχολής.

Διαβάστε στη συνέχεια:
Περιγράμματα Μαθημάτων

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence