Slide background

Επίτιμοι Διδάκτορες

Στις 14 Δεκεμβρίου 2012 σε πανηγυρική τελετή ανακηρύχθηκε Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής ΜΠΔ ο καταξιωμένος Ισπανός επιστήμονας Dr. Jaime Gil‐Aluja για τη συνεισφορά του στον τομέα λήψης αποφάσεων σε ασάφεια.

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2012, σε πανηγυρική τελετή ανακηρύχθηκε Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής ΜΠΔ ο διακεκριμένος Καθηγητής Asad Madni για την εξαιρετική συμβολή του στον τομέα του σχεδιασμού συστημάτων και της επεξεργασίας σήματος

Στις 29 Μαΐου 2009, σε πανηγυρική τελετή ανακηρύχθηκε Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής ΜΠΔ ο διεθνούς φήμης καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Πληροφορικής του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Μασαχουσέτης Δημήτρης Μπερτσεκάς, για τη σημαντική συνεισφορά του στη θεωρία, διδασκαλία και εφαρμογές μεθόδων Βελτιστοποίησης και Επιχειρησιακής Έρευνας.

Στις 10 Νοεμβρίου 2008, σε πανηγυρική τελετή ανακηρύχθηκε Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής ΜΠΔ ο διεθνούς φήμης καθηγητής του Ινστιτούτου Υπολογιστικής Επιστήμης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου του Πόζναν Roman Słowiński, για τη σημαντική συνεισφορά του σε θέματα συστημάτων υποστήριξης αποφάσεων και στη θεωρία των προσεγγιστικών συνόλων.

Την 1 Σεπτεμβρίου 2008, σε πανηγυρική τελετή ανακηρύχθηκε Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής ΜΠΔ ο διεθνούς φήμης καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϋ Pravin Varaiya,για τη σημαντική συνεισφορά του στη θεωρία και διδασκαλία Αυτομάτου Ελέγχου και εφαρμογές στα πεδία των Δικτύων Παραγωγής, Επικοινωνιών και Μεταφορών.

Στις 15 Δεκεμβρίου 2004, σε πανηγυρική τελετή ανακηρύχθηκε Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής ΜΠΔ ο διεθνούς φήμης καθηγητής του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού Mohammad Jamshidi, για τη σημαντική συνεισφορά του στη θεμελίωση της θεωρίας αυτομάτου ελέγχου.

Στις 10 Ιουνίου 2002, σε πανηγυρική τελετή ανακηρύχθηκε Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής ΜΠΔ ο διεθνούς φήμης καθηγητής Bernard Roy, για τη σημαντική συνεισφορά του στη θεμελίωση της θεωρίας υποστήριξης αποφάσεων και της πολυκριτήριας ανάλυσης.

Στις 3 Μαΐου 1996, σε πανηγυρική τελετή ανακηρύχθηκε Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής ΜΠΔ ο διεθνούς φήμης καθηγητής Sir David Cox, για τη σημαντική συνεισφορά του στη θεμελίωση της σύγχρονης στατιστικής.

Στις 5 Μαΐου 1993, σε πανηγυρική τελετή ανακηρύχθηκε Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής ΜΠΔ ο διεθνούς φήμης καθηγητής Rudolf Kalman, για τη σημαντική συνεισφορά του στη θεμελίωση της σύγχρονης μαθηματικής θεωρίας ελέγχου.

Διαβάστε στη συνέχεια:
Τιμητικές Διακρίσεις

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence