Slide background

Ειδικότητα:

Σύντομο Βιογραφικό: Η Μαρία Παπαδομανωλάκη γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης. Αποφοίτησε από το Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης και απέκτησε Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό Δίπλωμα από το Πολυτεχνείου Κρήτης στην κατεύθυνση «Εφαρμοσμένα και Υπολογιστικά Μαθηματικά». Κατά την διάρκεια των σπουδών της έλαβε υποτροφίες από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) και από το Πολυτεχνείο Κρήτης. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικές μελέτες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων και έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια και ερευνητικά προγράμματα. Από το 2001 εργάζεται στο Εργαστήριο Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Εκπαίδευση: Πτυχίο Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης, Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό Δίπλωμα του Πολυτεχνείου Κρήτης στην κατεύθυνση «Εφαρμοσμένα και Υπολογιστικά Μαθηματικά».

Ερευνητικά Ενδιαφέροντα: Αριθμητική Ανάλυση, Αριθμητική Γραμμική Άλγεβρα, Μαθηματικά Μοντέλα Προσομοίωσης Καρκινικών Όγκων, Μέθοδοι Πεπερασμένων στοιχείων και διαφορών, Επαναληπτικές Μέθοδοι επίλυσης γραμμικών συστημάτων, Μέθοδος μετασχηματισμού Φωκά.

Τομέας: Επιστημών.

Εργαστήριο: Εργαστήριο Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Διδασκαλία:

Προσωπική Ιστοσελίδα:

Επικοινωνία

  • τηλέφωνο: 2821037741
  • ηλεκτρονική διεύθυνση: mpapadomanolaki<στο>tuc.gr
  • ταχυδρομική διεύθυνση: Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Πολυτεχνείο Κρήτης, 73100, Πολυτεχνειούπολη, Χανιά
  • γραφείο: 145.B.099 στο κτίριο Επιστημών
© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence