Κατάλογος Εκδηλώσεων

Προβολή ημερολογίου Προβολή ημερολογίου
Προβολή λίστας Προβολή λίστας
iCal - Εκδηλώσεις μήνα iCal - Εκδηλώσεις μήνα
iCal - Εκδηλώσεις 6 μηνών iCal - Εκδηλώσεις 6 μηνών
RSS - Εκδηλώσεις μήνα RSS - Εκδηλώσεις μήνα
RSS - Εκδηλώσεις 6 μηνών RSS - Εκδηλώσεις 6 μηνών

11
Νοε

5η ημερίδα Συμβουλευτικής σε Διοίκηση και Παραγωγή από αποφοίτους Μηχανικούς Παραγωγής & Διοίκησης|11-11-2022 |10:00 - 16:00 Διαδικτυακά μέσω Zoom
Κατηγορία: Ημερίδα  
Τοποθεσία
Ώρα11/11/2022 10:15 - 16:00

Περιγραφή:

Το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίαςσε συνεργασία με την  Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, την Πρωτοβουλία Επαγγελματικής Αλληλεγγύης Νέων Act-TLO, και τoν Σύλλογο Φοιτητών ΜΠΔ του Ιδρύματος, διοργανώνουν την 5η Ημερίδα Συμβουλευτικής σε Διοίκηση και Παραγωγή από απoφοίτους Μηχανικούς Παραγωγής και Διοίκησης την Παρασκευή  11 Νοεμβρίου 2022 και ώρες 10:00 έως 16:00. 

Η 5η Ημερίδα Συμβουλευτικής σε Διοίκηση και Παραγωγή έχει ως στόχο την ενημέρωση των φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης για τη σύνδεση της πολυδιάστατης θεωρητικής εκπαίδευσης με την πρακτική εφαρμογή αυτών των γνώσεων. Είναι η ευκαιρία να ακούσουν και να συμβουλευτούν αποφοίτους της Σχολής ΜΠΔ, ώστε να κατανοήσουν τις ουσιαστικές πτυχές της επαγγελματικής πραγματικότητας που θα βιώσουν στο άμεσο μέλλον.

Η ημερίδα περιλαμβάνει 10 ομιλίες συμβουλευτικής σε Παραγωγή και Διοίκηση από προσκεκλημένους ομιλητές – έμπειρους επαγγελματίες Μηχανικούς Παραγωγής και Διοίκησης, εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς εργασίας .

Η ημερίδα απευθύνεται κυρίως στους φοιτητές της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, αλλά μπορούν να την παρακολουθήσουν και φοιτητές όλων των Σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης, διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom, αποκλειστικά με το ιδρυματικό τους email.

Προσθήκη στο ημερολόγιό μου
© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence