Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Απονομή υποτροφιών DAAD σε φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης

Η Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών DAAD πραγματοποίησε στις 9 Ιουνίου 2016 τιμητική εκδήλωση απονομής υποτροφιών στην οικία του Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Dr. Peter Schoof.

Από τις 4 υποτροφίες εντατικών τμημάτων Γερμανικής Γλώσσας, διάρκειας 2 μηνών, που απονεμήθηκαν σε φοιτητές Ελληνικών Πανεπιστημίων, η μία υποτροφία δόθηκε στην Βασιλική-Αριάδνη Αξαοπούλου φοιτήτρια της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Δύο από τις 20 υποτροφίες θερινών τμημάτων Γερμανικής Γλώσσας, διάρκειας 1 μήνα, απονεμήθηκαν στους φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ελένη Σταυρουλάκη της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος και Ιωάννη-Χρήστο Αντωνακάκη της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης.

Οι προαναφερθέντες φοιτητές θα συνεχίσουν την εκμάθηση της Γερμανικής Γλώσσας και του Γερμανικού Πολιτισμού στο Goethe Institut Dresden, στην Sprachenakademie FH Aachen καθώς και στο Freie Universität Berlin αντίστοιχα. Στις φωτογραφίες διακρίνονται ο Διευθυντής του Ενημερωτικού Κέντρου της DAAD Alexander Roggenkamp με τους υπότροφους DAAD 2016, ο φοιτητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Ιωάννης-Χρήστος Αντωνακάκης, η διδάσκουσα Γερμανικής Γλώσσας του Πολυτεχνείου Κρήτης κα Άννα Βρουβάκη παραλαμβάνοντας την υποτροφία της φοιτήτριας Βασιλικής Αριάδνης Αξαοπούλου καθώς και μια ομαδική φωτογραφία νέων και παλαιών υποτρόφων της DAAD.

Οι φωτογραφίες είναι του Fotis Traganoudakis.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence