Slide background

Ειδικότητα: Οικονομικά των Επιχειρήσεων και της Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας.

Σύντομο Βιογραφικό: Ο Κωνσταντίνος Τσαγκαράκης είναι καθηγητής στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης από τον Σεπτέμβριο του 2021. Από τον Μάιο του 2007 έως τον Αύγουστο του 2021 ήταν μέλος ΔΕΠ στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του ΔΠΘ. Τα ερευνητικά του αποτελέσματα έχουν δημοσιευτεί σε πάνω από 100 άρθρα σε διεθνή περιοδικά με κριτές. Είναι Specialty Chief Editor στον τομέα της κυκλικής οικονομίας στο περιοδικό Frontiers in Sustainability, Associate Editor στα περιοδικά Water Policy (IWA) and Healthcare Analytics (Elsevier), Subject Editor στο περιοδικό Sustainable Consumption and Production (Elsevier) and Guest Editor σε πολλά άλλα περιοδικά όπως: Water Science and Technology: Water Supply; Sustainability; Big Data and Cognitive Computing; Water, and Renewable Energy. Περισσότερες πληροφορίες για το δημοσιευμένο και εκδοτικό έργο υπάρχουν στους παρακάτω συνδέσμους:

Εκπαίδευση: Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΔΠΘ και του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει διδακτορικό δίπλωμα στην δημόσια υγεία από το Πανεπιστήμιο Leeds της Αγγλίας.

Ερευνητικά Ενδιαφέροντα: Κυκλική οικονομία, βιωσιμότητα, τεχνικοοικονομική ανάλυση έργων, οικονομικά περιβάλλοντος, οικονομικά της ενέργειας, οικονομικά της δημόσιας υγείας, ενεργειακή και περιβαλλοντική συμπεριφορά, big data, διαδικτυακή συμπεριφορά, περιβαλλοντική επίδοση επιχειρήσεων, ποσοτικές μέθοδοι.

Τομέας: Οργάνωσης και Διοίκησης.

Εργαστήριο:

Διδασκαλία: Οικονομικά της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος, Πολιτική οικονομία, Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Προσωπική Ιστοσελίδα:

Επικοινωνία

  • τηλέφωνο: 2821037252
  • ηλεκτρονική διεύθυνση: ktsagarakis<στο>tuc.gr
  • ταχυδρομική διεύθυνση: Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Πολυτεχνείο Κρήτης, Πολυτεχνειούπολη, 73100, Χανιά
  • γραφείο: Δ5.107
  • ώρες συνεργασίας: Παρασκευή 11:00-13:00
© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence