Slide background

Tίτλος Σπουδών Μεταπτυχιακού Επιπέδου

το δίπλωμα της σχολής ΜΠΔ

Slide background

Δεκέμβριος 2014

Τελετή απονομής Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης και Διδακτορικών Διπλωμάτων

Slide background

Νοέμβριος 2013

Απονομή Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Διπλωμάτων

Slide background

Μάιος 2009

Απονομή Διπλωμάτων

Παράρτημα Διπλώματος

Το Παράρτημα Διπλώματος είναι προσωπικό έγγραφο το οποίο χορηγείται σε απόφοιτους ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων μαζί με το δίπλωμα ή το πτυχίο τους. Δεν υποκαθιστά τον τίτλο σπουδών, αλλά επισυνάπτεται σε αυτόν και συμβάλλει ώστε να είναι πιο εύκολα κατανοητός, ιδιαίτερα εκτός των συνόρων της χώρας προέλευσης.

Αποτελεί επεξηγηματικό έγγραφο με πληροφορίες σχετικές με τη φύση, το επίπεδο, το γενικότερο πλαίσιο εκπαίδευσης, το περιεχόμενο και το καθεστώς των σπουδών του δικαιούχου. Δεν αποτελεί όμως υποκατάστατο πρωτότυπου διπλώματος/πτυχίου ή αυτόματο σύστημα που εγγυάται την αναγνώριση του τίτλου σπουδών.

Το Παράρτημα Διπλώματος σχεδιάστηκε από την UNESCO και το Συμβούλιο της Ευρώπης ενώ η εφαρμογή του ψηφίστηκε το 2004 από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (Απόφαση 2241/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου σχετικά με το ενιαίο κοινοτικό πλαίσιο για τη διαφάνεια των επαγγελματικών προσόντων και ικανοτήτων Europass).

Οι απόφοιτοι της Σχολής, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, μπορούν να αιτηθούν την έκδοση Παραρτήματος Διπλώματος στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών (Κ.Ε.Φ.) του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Διαβάστε στη συνέχεια:
Μεταπτυχιακές Σπουδές

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence