Slide background

Tίτλος Σπουδών Μεταπτυχιακού Επιπέδου

το δίπλωμα της σχολής ΜΠΔ

Slide background

Δεκέμβριος 2014

Τελετή απονομής Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης και Διδακτορικών Διπλωμάτων

Slide background

Νοέμβριος 2013

Απονομή Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Διπλωμάτων

Slide background

Μάιος 2009

Απονομή Διπλωμάτων

Στο πλαίσιο της Πρακτικής Άσκησης, οι φοιτητές του 3ου ή 4ου έτους έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν σε δημόσιους οργανισμούς και επιχειρήσεις. Η Πρακτική Άσκηση διαρκεί δύο μήνες και δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να εξοικειωθούν με το μελλοντικό εργασιακό περιβάλλον και τις απαιτήσεις ενός επαγγελματικού χώρου. Βασικός στόχος της Πρακτικής Άσκησης είναι να δοθεί η δυνατότητα στους φοιτητές να αντιμετωπίσουν πραγματικά προβλήματα που σχετίζονται με την επιστήμη του ΜΠΔ στην αγορά εργασίας.

Η Πρακτική Άσκηση είναι ενταγμένη ως προαιρετικό μάθημα επιλογής χωρίς βαθμολογία του 6ου και 8ου εξαμήνου με 5 μονάδες ECTS/μήνα. Οι διδακτικές/πιστωτικές μονάδες (ECTS) δεν υπολογίζονται για την απόκτηση του Διπλώματος, ενώ για την απόδοσή τους οι φοιτητές που πραγματοποίησαν Πρακτική Άσκηση οφείλουν να υποβάλουν σχετική αναφορά πεπραγμένων.

Γενικές πληροφορίες δίνονται στο Συνοπτικό Κανονισμό Πρακτικής Άσκησης, ενώ αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Διαβάστε στη συνέχεια:
Υποτροφίες

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence