Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Παράταση στις εγγραφές και δηλώσεις μαθημάτων έως την Παρασκευή 24/3

Οι εγγραφές στο εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 και οι δηλώσεις μαθημάτων παρατείνονται έως και την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023, στις 23:59. Επισημαίνεται ότι φοιτητές που δεν έχουν παρακολουθήσει επιτυχώς  τα κατ’ επιλογή υποχρεωτικά του εαρινού εξαμήνου  μπορούν να δηλώσουν ένα από τα προσφερόμενα μαθήματα επιλογής του αντίστοιχου εαρινού εξαμήνου, ανάλογα με το εξάμηνο σπουδών τους. Η εγγραφή στο εξάμηνο και δήλωση μαθημάτων γίνεται μόνον ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας https://students.tuc.gr, χρησιμοποιώντας το λογαριασμό ενεργών φοιτητών του Ιδρύματος από το Μηχανογραφικό Κέντρο. Μετά την επιτυχή αποστολή της δήλωσης, αποστέλεται στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Πολυτεχνείου (username<στο>tuc.gr) αποδεικτικό δήλωσης. Η μη λήψη αποδεικτικού σημαίνει ότι η διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί. Η δήλωση μπορεί να τροποποιηθεί και να αποσταλεί όσες φορές χρειάζεται μέχρι και τη λήξη της περιόδου δηλώσεων. Εγγραφή στο εξάμηνο οφείλουν να κάνουν και όσοι φοιτητές έχουν περατώσει τα μαθήματα, χωρίς να δηλώσουν κάποιο μάθημα.

  • Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή στους ιστοχώρους μαθημάτων (eclass, courses, moodle, κλπ.) εξυπηρετεί μόνο εσωτερικές ανάγκες των μαθημάτων και των εργαστηρίων και δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την παραπάνω διαδικασία εγγραφής και δήλωσης μαθημάτων στο φοιτητολόγιο.
  • Χωρίς την παραπάνω διαδικασία εγγραφής στο εξάμηνο και δήλωσης μαθημάτων, οι φοιτητές δεν μπορούν να παραλάβουν συγγράμματα από το σύστημα «Εύδοξος», ούτε να λάβουν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων, ούτε να βαθμολογηθούν.

Πιθανές απορίες και αντιμετώπιση προβλημάτων διαχειρίζονται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών και τη Γραμματεία.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence