Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

EcoFest 2021 με τη συμμετοχή της Σχολής ΜΠΔ και της ομάδας TUCer

Το τριήμερο 4, 5 και 6 Ιουνίου 2021, η πλατεία Νερού στην Καλλιθέα απέναντι από το Ίδρυμα Νιάρχος, μετατρέπεται σε ένα μεγάλο θεματικό πάρκο όπου μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε πλήθος δράσεων ενημερωτικού, εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα στο EcoFest 2021. Το Eco-Fest 2021 είναι μία τριήμερη γιορτή αφιερωμένη στις Πράσινες Πόλεις, στη Βιώσιμη Ανάπτυξη και στην Ηλεκτροκίνηση, αποσκοπώντας να αναδείξει τα πλεονεκτήματα μιας κοινωνίας από περιβαλλοντικά ενεργούς πολίτες, τα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη από την εφαρμογή οικολογικών λύσεων στην ενέργεια και τη μετακίνηση, τις νέες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες και προϊόντα, τις τάσεις και τις καινοτομίες στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Στη διοργάνωση του EcoFest 2021 συμμετέχει το Εργαστηρίο Βιομηχανικών, Ενεργειακών και Περιβαλλοντικών Συστημάτων και ο διευθυντής του, αναπληρωτής καθηγητής Σπύρος ΠαπαευθυμίουΠρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Ενεργειακή Οικονομία (Hellenic Association for Energy Economics HAEE).

Στην κατηγορία Εco Mobility συμμετέχει και η ομάδα TUCer (Technical University of Crete eco racing) του Πολυτεχνείου Κρήτης. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα μέλη της ομάδας θα επιδείξουν τα αγωνιστικά οχήματα και τα τρόπαια που η ομάδα έχει κατακτήσει στην 14χρονη αγωνιστική της ιστορία.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης: www.eco-fest.org.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence