Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

Υποτροφια Αριστείας Παγκρητίου Κληροδοτήματος

Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα τα ονόματα των δικαιούχων των Υποτροφιών Αριστείας του Παγκρητίου Κληροδοτήματος για το έτος 2021.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για χρηματοδότηση πέντε υποτροφιών αριστείας σε μεταπτυχιακούς φοιτητές για να εκπονήσουν έρευνα στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Το χρηματικό ποσό για κάθε υποτροφία είναι $4.000 και αποτελεί δωρεά του Παγκρητίου Κληροδοτήματος [www.pancretanpef.org]. Οι υποτροφίες απονέμονται σε πέντε φοιτητές, έναν από κάθε Σχολή του Πολυτεχνείου Κρήτης, που φοιτούν σε Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Ιδρύματος και βρίσκονται στα τρία πρώτα εξάμηνα των σπουδών τους.

Η αξιολόγηση των προτάσεων έγινε από Καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης που έχουν τιμηθεί τα τελευταία χρόνια με το Βραβείο Αριστείας του Ιδρύματος. Τα κριτήρια αξιολόγησης περιελάμβαναν την επιστημονική πρωτοτυπία του έργου, την μεθοδολογία υλοποίησης του έργου και την επιστημονική επάρκεια του υποψήφιου μεταπτυχιακού φοιτητή. Με απόφαση των αξιολογητών, η φετινή δικαιούχος της Υποτροφίας Αριστείας του Παγκρητίου Κληροδοτήματος στη σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης είναι η Μαρία Κοκκινάκη, από το 3ο εξάμηνο, με επιβλέποντα τον Καθηγητή Ευάγγελο Γρηγορούδη και εργασία με τίτλο: Ανάπτυξη Δείκτη Τιμών Έργων Τέχνης με Χρήση Πολυκριτήριας Ανάλυσης Αποφάσεων και Ωφελιμιστικής Παλινδρόμησης.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence