Slide background

SINGLE_NEW

Νέα και Ανακοινώσεις

2o Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα "Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης"

Η Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης (Μ.Π.Δ.) οργανώνει το 2ο διαδικτυακό σεμινάριο, με σκοπό την ενημέρωση για τις εξελίξεις στα προσφερόμενα από τη σχολή Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) εν όψη του νέου ακαδημαϊκού έτους 2020 - 2021.

Διδάσκοντες από κάθε ένα από τα προσφερόμενα Π.Μ.Σ., θα είναι παρόντες για να ενημερώσουν τους υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές σχετικά με το σκοπό, τις απαιτήσεις, την δομή, τον τρόπο διεξαγωγής και το περιεχόμενο των μαθημάτων αλλά και για να απαντήσουν σε ερωτήσεις που θα τεθούν.

  • Ημερομηνία: Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020
  • Ώρα: 18:00 – 19:00
  • Τρόπος Συμμετοχής: Δήλωση συμμετοχής στο διαδικτυακό σεμινάριο μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος στο pmsmpd<στο>dpem.tuc.gr. Στη συνέχεια, θα αποσταλεί ο σύνδεσμος συμμετοχής την ημέρα της διεξαγωγής του σεμιναρίου.
  • Κόστος Συμμετοχής: Δωρεάν

Πρόγραμμα παρουσίασης προσφερόμενων Π.Μ.Σ. το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-21

Θα παραστούν και θα χαιρετήσουν οι:

  • Αναπληρωτής Καθηγητής Μιχάλης Λαγουδάκης, Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας
  • Καθηγητής Νικόλαος Τσουρβελούδης, Κοσμήτορας Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης

Π.Μ.Σ. σχολής ΜΠΔ

1. Διοίκηση Επιχειρήσεων - Master in Business Administration (ΜΒΑ), στις ακόλουθες ειδικεύσεις:

  • Μάρκετινγκ,
  • Χρηματοοικονομική, και
  • Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης.

Παρουσίαση: Καθηγητής Νικόλαος Ματσατσίνης

2. Σχεδίαση και Παραγωγή Προϊόντων – Product Design and Manufacturing

Παρουσίαση: Καθηγητής Νικόλαος Μπιλάλης

Διατμηματικά Π.Μ.Σ.

1. Διοίκηση της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας - Master of Technology & Innovation Management (ΜΤΙΜ), διεθνές Δ.Π.Μ.Σ. σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (Η.Μ.Μ.Υ.) του Πολυτεχνείου Κρήτης

Παρουσίαση: Καθηγητής Ευάγγελος Γρηγορούδης

2. Εφαρµοσµένα Μαθηµατικά -Applied Mathematics, σε συνεργασία με τα Τμήματα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, Μηχανικών Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης

Παρουσίαση: Αναπληρωτής Καθηγητής Ανάργυρος Δελής

Διιδρυματικά Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) σε συνεργασία με το Τμήμα Στρατιωτικών Επιστημών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων

1. Δ.Π.Μ.Σ. Εφαρμοσμένη Επιχειρησιακή Έρευνα και Ανάλυση

2. Δ.Π.Μ.Σ. Σχεδίαση και Επεξεργασία Συστημάτων (Systems Engineering)

Παρουσίαση: Καθηγητής Νικόλαος Ματσατσίνης

Πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών της σχολής ΜΠΔ

Παρουσίαση: Καθηγητής Νικόλαος Ματσατσίνης

Το 1ο διαδικτυακό ενημερωτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στις 30/7/2020, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού ενδιαφερόμενων υποψηφίων μεταπτυχιακών φοιτητών, οι οποίοι αρχικά παρακολούθησαν την παρουσίαση των προσφερόμενων Π.Μ.Σ. από τη Σχολή Μ.Π.Δ., ενώ στη συνέχεια, υπέβαλαν ερωτήσεις στις οποίες δόθηκαν απαντήσεις από τους καθηγητές της Σχολής.

Για ερωτήσεις και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετεμε τη γραμματεία ΠΜΣ, κυρία Λουκία Παπαδάκη, τηλ.: 2821037161, pmsmpd<στο>dpem.tuc.gr.

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence