Slide background

Tίτλος Σπουδών Μεταπτυχιακού Επιπέδου

το δίπλωμα της σχολής ΜΠΔ

Slide background

Δεκέμβριος 2014

Τελετή απονομής Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης και Διδακτορικών Διπλωμάτων

Slide background

Νοέμβριος 2013

Απονομή Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Διπλωμάτων

Slide background

Μάιος 2009

Απονομή Διπλωμάτων

Προπτυχιακές Σπουδές

Το πρώτο εξάμηνο των προπτυχιακών σπουδών αρχίζει συνήθως το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και το δεύτερο εξάμηνο λήγει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Οι ακριβείς ημερομηνίες καθορίζονται από την Σύγκλητο του Πολυτεχνείου Κρήτης. Σύμφωνα με το Νόμο 4009/2011 και τον Εσωτερικό Κανονισμό του Πολυτεχνείου Κρήτης, τα μαθήματα διδάσκονται τουλάχιστον επί δεκατρείς (13) πλήρεις εβδομάδες ανά εξάμηνο, προκειμένου να καλυφθεί η διδακτέα ύλη και να μπορούν οι φοιτητές να κατανοήσουν με επάρκεια το αντικείμενο.

Πληροφορίες για τη σχολή, τον κανονισμό προπτυχιακών σπουδών, τα εργαστήρια και το διδακτικό προσωπικό υπάρχουν στον οδηγό προπτυχιακών σπουδών της σχολής.

Νέα, ανακοινώσεις και χρήσιμο υλικό που αφορά τους προπτυχιακούς φοιτητές είναι διαθέσιμο στην περιοχή Χρήσιμα/Προπτυχιακοί Φοιτητές.

Επίσης, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος (1η/13-09-2018) Σύμβουλος Σπουδών από το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 έως σήμερα έχει ορισθεί ο Καθηγητής Μιχαήλ Κονσολάκης. Έργο του Συμβούλου Σπουδών είναι η καθοδήγηση και η παροχή κατευθύνσεων και συμβουλών στους φοιτητές για την πρόοδο και την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Διαβάστε στη συνέχεια:
Εγγραφές στις προπτυχιακές σπουδές

© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence