Slide background

Ειδικότητα:

Σύντομο Βιογραφικό: Η Ευαγγελία (Λία) Κρασαδάκη διαθέτει Πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ICAMAS στην Ολοκληρωμένη Αγροτική Ανάπτυξη, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης και Διδακτορικό Δίπλωμα από τη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Εργάζεται στο Πολυτεχνείο Κρήτης από το 1985 ενώ από το 1990 προσφέρει διδακτικό έργο ως Ε.ΔΙ.Π. στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης. Τα τελευταία χρόνια υποστηρίζει τα μαθήματα Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων και Μάρκετινγκ. Αναλαμβάνει διδασκαλία μαθημάτων, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών, όπως τα μαθήματα Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων, Μεθοδολογία Επιχειρησιακής Έρευνας, Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις & Καινοτομία, Έρευνα Αγοράς & Συμπεριφορά Καταναλωτή. Από τον Ιανουάριο του 2022 έχει αναλάβει Επιστημονικά Υπεύθυνη του Γραφείου Υποστήριξης Διδασκαλίας & Μάθησης (ΓΡΑ.ΔΙ.Μ.) του Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει συνεργαστεί με το ΠΑΔΑ (2020 & 2021) για τη διδασκαλία του μεταπτυχιακού μαθήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνία και με το ΕΑΠ (2020 & 2021) για το ετήσιο μεταπτυχιακό μάθημα Σχεδιασμός, Διοίκηση, Αξιολόγηση Προγραμμάτων Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Έχει πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία από το 1985 ως ωρομίσθια καθηγήτρια στη Δευτεροβάθμια και Μετά-Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και ως εισηγήτρια σε πολυάριθμα επιμορφωτικά προγράμματα. Έχει διατελέσει μέλος της Διοίκησης του ΟΕΕ Δυτικής Κρήτης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Διπλωματούχων Οικονομικών Επιστημών Χανίων κι έχει τιμηθεί με το EuroAwards '98 για την προσφορά της. Για τη συμβολή της στο Πολυτεχνείο Κρήτης έλαβε το Βραβείο Διδασκαλίας 2017. Επί σειρά ετών συμμετείχε στα όργανα Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης καθώς και κοινωνικών & επιστημονικών φορέων της πόλης των Χανίων. Διαθέτει εμπειρία στην υποβολή και διαχείριση ερευνητικών και εθνικών έργων, στην οργάνωση επιστημονικών συνεδρίων και ημερίδων και τέλος στη διαχείριση επιστημονικών περιοδικών. Είναι μέλος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων, της Ελληνικής Εταιρίας Επιχειρησιακών Ερευνών και της Ελληνικής Εταιρίας Επιστημόνων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από το ΕΚΕΠΙΣ. Ενεργεί ως κριτής επιστημονικών δημοσιεύσεων σε περιοδικά και διαθέτει σημαντικό αριθμό ανακοινώσεων σε επιστημονικά συνέδρια. Εργασίες της έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά και αρκετές σε βιβλία και πρακτικά συνεδρίων με κριτές. pdf

Εκπαίδευση: Πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστήμιο Πειραιά (1984). Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ICAMAS (1988). Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης και Διδακτορικό Δίπλωμα από τη σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης (2001 και 2013 αντίστοιχα).

Ερευνητικά Ενδιαφέροντα: Επιχειρησιακή Έρευνα, Πολυκριτήρια Ανάλυση Αποφάσεων και Εκπαίδευση για Μηχανικούς.

Τομέας: Επιστήμης Αποφάσεων.

Εργαστήριο: Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Συστημάτων Υποστήριξης Αποφάσεων.

Διδασκαλία: Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και Καινοτομία (προπτυχιακό, συνδιδασκαλία), Έρευνα Αγοράς και Συμπεριφορά Καταναλωτή (μεταπτυχιακό, διδασκαλία), εργαστηριακή κάλυψη των μαθημάτων Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων και Μάρκετινγκ.

Προσωπική Ιστοσελίδα:

Επικοινωνία

  • τηλέφωνο: 2821037350
  • ηλεκτρονική διεύθυνση: ekrasadaki<στο>tuc.gr
  • ταχυδρομική διεύθυνση: Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Πολυτεχνείο Κρήτης, 73100, Πολυτεχνειούπολη, Χανιά
  • γραφείο: Δ5.010M
  • ώρες συνεργασίας: καθημερινά 13:00 - 14:00
© Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης  Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence